Skip to main content

Bange for at komme ud for en ulykke og vil være på den sikre side om tingene, eller har du måske ikke penge til at købe en helt ny cykel eller telefon hvis den går i stykker eller bliver stjålet. Hvad med hvis du kommer tilskade i trafikken eller der hjemme, trafikuheld sker hver dag og du kan aldrig vide hvis der sker dig noget på vejene.

Måske er du studerende og prøver at spare på dine penge, du kigger på en forsikring der passer dine behov men du synes ikke du har set nogen gode tilbud og det er for dyrt med din nuværende indkomst. Du kommet op med den konklusion at forsikringer er for dyrt, men sidder stadig med et dilemma og skal finde en forsikring snart, hvis nu der sker dig eller dine ejendele noget.

Der er meget muligt at finde en forsikring eller inboforsikring, som dækker alt det du har brug for, dyrker du sport og skal bruge en forsikring der dækker dine behov det findes og til en god pris, vil du forsikre at dine ejendele ikk sker noget eller rejser du meget og skal bruge en rejseforsikring som både dækker alt fra dig selv, dit hjem til dine ejendele både ude og hjemme. Der findes en mulighed!

Hedvig har en inboforsikring med helt op til 20% af, hvis du har brug for forsikring studerende som dækker helt op til 500.000kr på dine ejendele og dig selv, som dækker dig dit hjem, rejser du laver, dit kostbare elektronik fra telefoner, smartphones, tablets, komputer alle disse ting skal forsikres so du ikke ender op med en omkostelig regning for reparationer eller værst det bliver stjålet og du skal købe en sprit ny.

Få forsikret dig så hurtigst som muligt og kom på den sikre side om tingene. Der fines mange forsikringer til studerende som er sat godt med flest fordele til studerende.